Kalecik Projesi, Başkan Çebi’nin gözetimi altında

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapılacak olan Kalecik Kalesi’nin Sırrı Projesi’nin inşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Araklı’nın Kalecik Mahallesi’nde yapımına devam edilen Kalecik Kalesi’nin Sırrı Projesi çalışmaları kapsamında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Kalecik Mahallesi Muhtarı Şaban Çimşir, Peyzaj Mimarı İlker Yasin Çakır ve İnşaat Mühendisi Yasin Osmanlı, inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Eşsiz koylarıyla Karadeniz’in en önemli sahil alanlarından biri olan Kalecik Mahallesi doğaseverler tarafından büyük rağbet görüyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de bu eşsiz koylarda bulunan tarihi kalıntılara zarar vermeden çalışmaları sürdürdüklerini belirterek Kalecik Kalesi’nin Sırrı Projesi ile birlikte tarihi Kalecik Kalesi’nin güzide bir mekân hâline getirileceğini söyledi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, konuşmasının devamında; ''Kalecik Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Burada teknik elemanlarımızla ve Kalecik Muhtarımız Şaban Çimşir ile çalışmaları inceledik. Oldukça geniş bir alana yayılan bu güzide projemiz geniş bir kitleye de hitap edecektir. Kalecik Mahallemizde bulunan eşsiz güzellikleri mevcut yapısını bozmadan değerlendiriyoruz. Burada yapılacak olan tesislerde vatandaşlarımız hoşça vakit geçirebilecekler. Araklı'ya hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.