KATİLİ ARANIYOR

Trabzon’da alkol alıp küfür edenleri ‘Aile var’ diye uyardığı için öldürüldü

Trabzon’da alkol alıp küfür edenleri ‘Aile var’ diye uyardığı için ailesinin yanında öldürüldü.

ALKOL ALIP KÜFÜR EDİNCE UYARDI

Trabzon’un Çaykara İlçesi Sultanmurat Yaylası’na ailesiyle birlikte pikniğe giden Şenol Keleş, etrafı rahatsız eden ve küfürlü konuştuğu iddia edilen iki kişiyi uyardı. Bu uyarılar karşısında sinirlenen Ö.K., M.C.C. adlı kişilerle  Şenol Keleş arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma çevredekilerin müdahalesiyle ise sona erdi.  Bir süre sonra piknik alış verişi için kasaba gitmek isteyen Şenol Keleş, tartıştığı Ö.K. tarafından kurşun yağmuruna tutulduğu iddia edildi. Kanlar içerisinde kalan Şenol Keleş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

JANDARMLA FİRARİLERİ ARANIYOR

Cinayetin ardından kaçan Ö.K. ve M.C.C. adlı kişi ise bir süre sonra olay yerinden kaçtıkları aracı terk ettiği ileri sürüldü. Jandarma olaydan sonra kaçan saldırganlardan birinin Trabzonlu diğerin Samsunlu olduğu belirlediği öğrenildi. Pikniğe gittiği ailesinin yanında öldürülen Şenol Keleş, dün yalıncak mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Öldürülen Şenol Keleş, dürüstlüğü ile tanınıyor ve çevresi tarafından çok seviliyordu.Bu arada iki firarinin sahte kimlik kullandığı ve başka bir suçtan arandığı belirlendi.

Anahtar Kelimeler:
AileYaylaAlkolKüfür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.