NASIL HABER YAPIYORSUNUZ?

Trabzonspor’un 1-2 Aralık’ta gerçekleştirilen kongresinde dağıtılan faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre Nusret Yılmaz isimli şahsın bordo mavili kulübe dava açtığı yer alıyordu. Bu bilgiler üzerine Karadeniz Gazetesi, ismi geçenin bordo mavililerin şike dönemindeki avukatı Nusret Yılmaz olduğunu öne sürerek sert şekilde eleştirdi.

Ancak işin gerçeği tamamen farklı çıktı. Nusret Yılmaz’ın avukat olan değil kulübün eski bir çalışanı olduğu ve Muharrem Usta döneminde işten çıkarıldığı, kulüple arasında tazminat vs gibi anlaşmazlıklar nedeniyle dava açtığı öğrenildi. Hal böyleyken gazetedeki haberin isim benzerliği üzerine yazıldığı belirtilirken Av. Nusret Yılmaz bu gelişmeye çok sert şekilde tepki koydu.

Faaliyet raporunda davacı Nusret Yılmaz'ın, Trabzon 3. İş Mahkemesi'nde açtığı davada yıllık izin, kıdem ve ihbar tazminatı, fazla mesai, ulusal bayram ve genel tatil ve kötü niyet tazminatı alacaklarının ödenmediği iddiasıyla 29 bin 305 TL istediği ve Yerel Mahkeme tarafından kabul edildiği, Trabzonspor'un da itiraz ettiği bilgisi yer alıyordu.

Sosyal medyadan açıklama yayınlayan Yılmaz konuyu mahkemeye taşıyacağını belirterek ödenecek tazminatın da şike mücadelesinde kullanılacağını söyledi.

Yılmaz "Yalan dilin zehiridir. Yazan, isim benzerliğinden yalan haber üreten, onursal başkanın gazetesi. Şike davasında ibret vesilesi. Niyet belli. Bu kadarına pes doğrusu ( Ödeyeceğiniz tazminat, şike mücadelesinde kullanılacak ve size bolca "Basın Ahlak İlkeleri" kitabı gönderilecektir) “ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporNusret Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105