Trabzonlu Mehmet Tüysüz’ün ailesi polise başvurarak kayıp ilanında bulundu. Bir süre önce eşinden boşanan Mehmet Tüysüz’ün hayatından endişe duyan kardeşleri, Mehmet Tüysüz’ün eski eşini ve sevgilisinden şüphelendiklerini söyledi. Polis Mehmet Tüysüz’ün son olarak görüldüğü yerdeki güvenlik kameralarında görüntülerini inceledi. Mehmet Tüysüz’ün 41 plakalı bir araca bindiğini belirleyen polis, aracı kısa sürede buldu. Mehmet Tüysüz’ü öldürdüğü iddia edilen eski eşi İlknur P. , sevgilisi olduğu belirlenen Ali Ö. ve Ömer F.Ü. ise tutuklandı.

Mehmet Tüysüz’ün kaçırıldığı 41 KY … plakalı aracı İzmit’te bulan polis, araçtaki kan izleri ile kayıp Mehmet’in anne ve babasından alınacak kan örnekleriyle karşılaştırılmasına karar verdi.  DNA sonucunda araçta kan izlerinin kayıp Mehmet’e ait olduğu belirlendi. Polis Sera gölü çevresinde kayıp Mehmet izini aradı. Polis, tüm aramalara rağmen cesede ulaşamadı.

Soruşturma çerçevesinde Ali Ö. ile bağlantısı olduğu belirlenen Mehmet S.’nin peşine düşen polis, ikilinin telefon görüşmesi yaptığı tespit etti. Gözaltına alınan Mehmet S. sorguda katili itiraf etti, cesedin yerini gösterdi. Sera gölü çevresinde Ali Ö.’nün Mehmet Tüysüz’ün silahın kafasına dayayarak ateşlediğini itiraf eden Mehmet S., cesedini brandaya sararak ağaçlık alana gömdükleri söyledi. Sorgusu tamamlanan Mehmet S. adliye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.