Rus uyruklu Alena Topaloğlu'nun cinayet zanlısı olarak bir kişi tutuklandı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi’nde önceki sabah Rus uyruklu Türk vatandaşı Alena Topaloğlu’nun evinde ölü bulunması olayı ile ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ortahisar ilçesi 2 Nolu Beşirli mahallesi Nurettin Doğan Caddesi 914 Nolu Cadde üzerinde bulunan Beyaz Saray Apartmanı'nın 6. katında oturan Rus uyruklu Türk vatandaşı 48 yaşındaki Alena Topaloğlu önceki sabah evinde ölü loarak bulunmuştu. Alena Topaloğlu'nun kafasında darp izleri ile evde kan izleri görülmüştü. Olay sonrası polis ekipleri, Alena Topaloğlu’nun ölümünü şüpheli bularak aralarında eski eşinin de bulunduğu 3 kişiyi gözaltına almıştı. Bir süreden beri ayrı olduğu öğrenilen eşi İ.T ile birlikte 1 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer şahsın sorgusu bu sabah tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen Erdal P. (35) mevcut delil durumu göz önünde bulundurularak adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.