SALDIRGANLAR YAKALANDI

Trabzon’da Rahip Santoro cinayetini işleyen Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin Bodrum’da saldırıya uğramıştı. Polisin sıka takibi sonucu iki saldırgan yakalandı.

İKİ KARDEŞ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Trabzon’da 5 Şubat 2006’da İtalyan Katolik Kilisesi Rahibi Andrea Santoro’yu silahla vurarak öldürmekten 18 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Oğuzhan Akdin cezasını çekmekte olduğu Samsun Bafra Kapalı Cezaevi’nden 2016 yılın Ağustos ayında tahliye edilmişti. Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin, bir süre önce Bodrum’a yerleşti. Bodrum’da yaşayan abi kardeş üç gün önce silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından olay yerinden bir araçla kaçan iki şüpheli polis tarafından takibe alındı.

SALDIRANLAR ANTALYA’DA BULUNDU

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları araştırma sonrası şüphelilerin bindiği araçlar üzerinde çalışma başlatıldı. Polis, güvenlik kamera görüntüleri üzerinde yaptığı araştırmanın ardından E.D. ve S.K adlı iki şüphelinin Bodrum’dan Antalya’ya kaçtığını belirledi. Aracın MOBESE görüntülerinde takip eden polis, iki şüpheliyi Antalya’da saklandıkları evde buldu. İki şüpheli Antalya’da yakalanarak Bodrum’a getirildi. Şüpheliler sağlık kontrolü için geldikleri Bodrum Devlet Hastanesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.