Şehir hatları düzenlenecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentteki mevcut belediye otobüs hatlarının ve seferlerinin optimizasyonuyla ilgili bir çalışmalarının olduğunu söyledi. Çalışmayla birlikte uygun bulunması durumunda kentteki belediye sefer ve hatlarında vatandaş öncelikli değişiklik yapılacak.

ÇALIŞMA ZORLUOĞLU’NA SUNULACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu belediye otobüsleriyle ilgili yapılan çalışmanın bu hafta içinde kendisine sunulacağını belirterek, “Bu hafta ilgili şirketimiz ve ilgili daire başkanlığımız bana detaylı sunum yapacak. Hatların ne kadar ekonomik olduğu ya da olmadığı hususunda çalışmamız olacak. Biz ticari bir işletme değiliz. Büyükşehir olarak kamu hizmeti veriyoruz. Maksadımız para kazanmak değil hizmet etmek. Bütün hatlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaya göre bazı sefer ve hatlarda değişikliğe gideceğiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105