Selahattin Demirtaş teröristtir

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu, TBMM eski başkanı Bülent Arınç’ın yaptığı “Demirtaş'ın kitabını okudum çok etkilendim tahliye olması lazım” sözlerini ve Demirtaş belgeselini eleştirdi. Aksu, “Selahattin Demirtaş teröristtir onu savunanlar da haindir.” dedi.

KÜRTLERİN AHVALİNİ TERÖRİSTLERDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!

HDP’li Selahattin Demirtaş’ın yazdığı kitap ve Youtube’de yayınlanan aile belgeseli üzerinden verilen mesajları eleştiren Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanı Yahya Aksu net konuştu. “Selahattin Demirtaş teröristtir onu savunanlar da haindir.” diyen Aksu, “Herkes duysun ve bilsin ki; aziz Türk Milleti Kürt kardeşlerimizin halini-ahvalini de, militanlarını devlete karşı ayaklanmaya çağırarak 37 masumun kanını elinde taşıyan bölücü teröristin yazdığı kitaptan öğrenecek değildir. Ayrıca terörle mücadele konusunda son beş yıldır süregelen tavizsiz mücadelenin, her daim yanında olacağımızı güçlü bir şekilde tekrar teyit ediyoruz. Bülent Arınç, ‘Demirtaş'ın kitabını okudum çok etkilendim tahliye olması lazım’ diyor. Ertesi gün YouTube’da 140journos kanalı, Başak Demirtaş ve Selahattin Demirtaş'ın ailesiyle birlikte belgeselini yayınlıyor. Arınç’la siyasi, ailesiyle de vicdani zemin yoklaması yapılıyor. Konuşana değil konuştursana bakmalı. İhanet sürecinde de konuşturulmuştu. Tutarsa asıl aktörler sahneye çıkacak. Selahattin Demirtaş teröristtir onu savunanlarda haindir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.