SON KHK MUHTARLARA VERİLEN ÖNEMİ ORTAYA KOYMUŞTUR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen Aktürk “Cumhurbaşkanımız muhtarlara ne söz verdiyse hepsini yerine getirmiştir. Tüm muhtarlarımız adına kendisine minnettarız. Cumhurbaşkanımız son yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile muhtarlara verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımızın, muhtarların görev süreleri sonunda silah ruhsatlarında harç muafiyeti sağlamasını öngören kanunu onaylamasını memnuniyetle karşıladık. Cumhurbaşkanımız verdiği söze ne kadar değer verdiğini yaşayarak görüyoruz” diye konuştu.

MUHTARI ÜZEN BENİ ÜZER!

Muhtarlık makamının, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaklaşımıyla ayrı bir değer kazandığına vurgu yapan Aktürk  “Cumhurbaşkanımızdan ne talep ettiysek hepsi karşılık bulmuştur.  Kendisine minnettarız. Muhtarlık kendisi ile ayrı bir değer kazanmıştır. Geçtiğimiz günlerde Beştepe’de muhtarlara yaptığı konuşmada ‘Muhtarı üzen beni üzer’ sözü de bize verdiği değerin en açık göstergesidir” ifadelerine yer verdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlık camiası için devrim niteliğinde birçok kararın altına imza attığını belirten Aktürk  “Cumhurbaşkanımız geçmiş dönemde sembolik bir rakam olan muhtarlık ödeneğini,  asgari ücrete çıkardı. Sosyal güvencesi olmayan muhtarların sosyal güvenceleri devlet tarafından karşılanmaya başlandı. En önemlisi ise muhtarlık müessesinin halk ve devlet nazarında layık olduğu değere kavuşmasını sağladı. Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade etmek isteriz” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.