Temizlik sürüyor

KENTE HUZUR HÂKİM OLDU
Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği huzur operasyonlarının ardından kente huzur gelmeye başladı. Polisin gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında 12 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 51 adet mermi, 11 adet kayıt dışı kuru sıkı tabanca, 88 litre kaçak içki, 421 gram uyuşturucu madde, 2 bin 756 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında yabancı uyruklu 12 şahsa fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı işlemi yapılırken, işletmeye uygun olmayan ve fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 31 işletmeye de işlem yapıldı.
ARANANLAR YAKALANDI 
Polisin gerçekleştirdiği operasyonlarda değişik suçlardan arama kaydı bulunan 57 kişi yakalanırken, hırsızlık suçu başta olmak üzere 23 çeşitli suçlardan faili meçhul olaylar aydınlatıldı. Bu olayla ilgili 22 fail yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105