Tosunu Nerede Yakaladım?

Bizim tosunu alkol masasına yakaladım. İki kadeh içir istediğini yaptır, cinsindendir. Sahibine çok yakışıyor. Baktım tosun yine ağlamaklı. Milletin diline düşmüş, yaptıkları bir bir gün yüzüne çıkmaya başlayınca, arkadaşlarının yüzüne bakamaz olmuş. Tosunum kendini bir Maçka'ya vuruyor, bir dama vuruyor. Beni görünce, Ben ettim sen etme kardeş dedi. Lan ne kardeşi, sen kendi kardeşlerine bile kazık attın, onlarla konuşmuyorsun. Birde utanmadan bana iftira atıyorsun. Orda burda konuşuyorsun. Hiç aynaya bakmıyorsun, tosunum.

İnsanlara bel altından vuracağın zaman bile elinde done olacak. Boşa sıkmayacaksın, iftira hiç atmayacaksın. Sonra yaptığın kahpelikler gelir seni bulur. Hani yatak odası aldın ya.Şu parasını ödemediğin. Ahırını arayıp inekten parayı istediler. O da bana ne dedi. Yapma tosunum bu yatak odasıdır. Sonra gelir çalıştığın kurumun ortasında daha önce yediğin hakaret gibi bir hakaret yersin utanırsın. Gerçi o hakaret karşısında köpek olsa kudurur ama sende o mide yok ki, kudurasın. Sen onu da kaldırırsın.

Evinin mobilyasını yıllar önce aldırdığın Emin'e de ödeme yapmadın. Sana hakkını helal etmediğini biliyorsun, dimi. Eğer bilmiyorsan sana cemiyetteki tartışmayı anlatan muhbirine sor, söylesin. Sende bu alışkanlık olmuş, bindiğin aracı alan iş adamı rahmetli oldu, ondan da hellallik alamadın. Bak tosunum insanların arkasından konuşmayacaksın hakaret hiç etmeyeceksin. Biri duyarsa kaldıramazsın, haberin ola... Gerçi sen cemiyette gördüğüne arkadan hakaret ediyorsun da, yüz yüze geldiğinde selam veriyorsun. Sen böyle omurgalısın.

Tosun bu aralar bir vekilin peşinde koşuyor. Sebebine gelince danasını işe yerleştirecek. O vekile telefonunu açmadığı için hakaretleri saydıran, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'na iftira atan sen, utanmadan bir de danana iş isteyen yine sen. Bakalım ne kadar eğileceksin. Dilin ne kadar yere değecek. Senin danana iş verenin ismi ne pahasına olursa olsun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bildirileceğinden hiç şüphen olmasın. Hadi bugünlük bu kadar, haftaya yazacaklarım senin canını çok sıkacak, haberin ola....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2 yıl önce

Kim bu tosun ıcerdekımı

Avatar
Bülent 2 yıl önce

Sen ne omurgalı adammışsın ayı lakaplı arkadaşım...

banner63

banner105