Trabzon'da 7 otomobil çalındı

Türkiye’de yaşanılabilir kentler arasında bir zamanlar ilk dörde giren Trabzon, bu günlerde hızla gerilere doğru ilerlemeye başladı. Trabzon’da sadece son bir haftada 7 otomobil çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızlık olaylarını duyan yerli ve yabancı turistlere ise, “Biz buraya güvenli diye tercih ediyoruz ama bu olaylar bizi tedirgin ediyor” ifadelerini kullandılar.

Geçtiğimiz günlerde kapısının önünden aracı çalınan Muzaffer Usta, “Trabzon’un neredeyse tüm mahallelerinde MOBESE var ama bizim aracımız hiç bir yerde gözükmüyor. Bu MOBESE’ler çalışmıyor mu? Çalışıyorsa bu araçlar uçarak mı gidiyor da hiç bir yerde tespit edilemiyor? Bu hırsızlık çetesinin bir an önce çökertilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Aracının çalınmasının ardından ruhsat sahibi olan babasının karakola mürcaat ettiğini belirten Usta, “Son dönemlerde emniyet güçleri önemli operasyonlar yaparak bazı terör örgütlerine büyük darbe vuruyorlar. Ancak bizim endişemiz çalınan bu araçların terör örgütü üyelerinin eline geçerek bir eylemde kullanılmasıdır” diye konuştu. (Karadeniz - Kemal Bektaş) 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.