Trabzon'da Kültür Sanat Sezonu Başladı...

BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR SANAT SEZONUNU MUHTEŞEM BİR KONSERLE AÇTI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Sezonu, İncesaz Grubu konseriyle başladı.  Göreve geldiği günden itibaren ‘Sıkıcı şehirler gelişemez’ anlayışıyla hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Sezonu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen İncesaz Grubu konseri ile başladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun da ilgiyle izlediği konserde Trabzon halkı keyifli vakit geçirdi. 

BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ 
Konserin ardından açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kültür Sanat Sezonu’nun dolu dolu geçeceğini belirterek, “Çok kıymetli sanatçılarımızdan oluşan İncesaz Grubu’nu kültür ve sanat şehri olan Trabzon’da misafir etmekten çok büyük şeref duyduk. Bugün bizim için özel bir gün, çünkü Trabzon Büyükşehir Belediyemizin 2022 yılı sanat ve kültür etkinliklerine tabiri caizse start vermiş olduk. Bu açılışı 25 yıldır çok kıymetli bir müzik grubu olan sizlerle beraber yapmaktan da hakikaten mutluluk duyuyoruz. Çok değerli hemşehrilerim de bugün konserimize büyük ilgi gösterdiler. Çok güzel bir başlangıç oldu. Sizlerle beraber inşallah birçok etkinlikte bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

SEZON KAPSAMINDA BU AY NELER OLACAK?
Kültür Sanat Sezonu kapsamında 21-30 Ocak tarihleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikler şu şekilde; 
21 Ocak Cuma saat 19.00'da "Trabzon’da 1980’lerde Çocuk Olmak" isimli söyleşi. 
22 Ocak Cumartesi saat 13.00'te "Bir Bavul Oyun" isimli çocuk tiyatro oyunu.
22 Ocak Cumartesi saat 20.00'de "Bir Delinin Hatıra Defteri” isimli yetişkin tiyatro oyunu.
23 Ocak Pazar saat 13.00'te "Karagöz ile Hacivat” isimli çocuk tiyatro oyunu.
23 Ocak Pazar saat 20.00'de "Oyun İçinde Oyun” isimli yetişkin tiyatro oyunu. 
26 Ocak Çarşamba saat 16.00'te “Spor Sohbetleri” isimli söyleşi.
29 Ocak Cumartesi saat 13.00'te "Maceralı Yolculuk” isimli çocuk tiyatro oyunu.
29 Ocak Cumartesi saat 20.00'de "Otogargara” isimli yetişkin tiyatro gösterisi. 
30 Ocak Pazar saat 13.00'te "Ağustos Böceği ve Karınca” isimli  çocuk tiyatro oyunu. 
30 Ocak Pazar saat 20.00'de "Aldatan Oyun” isimli yetişkin tiyatro gösterisi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105