TRABZONLU MUHTARLARDAN SOYLU'YA DESTEK

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kazancı, burada yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanımıza yönelik saldırıların amacı nedir?” diye sordu ve , “Halkın sevgisini ve takdirini kazanmış olan bakanımıza yönelik ne kadar iftira ve saldırı yaparsanız yapın, gece gündüz milletimiz için çalışan çabalayan bakanımızın itibarına zerre zarar veremezsiniz!” dedi. 

Kazancı şunları söyledi;
Bugün burada Valilik Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyeti seçimleri için toplanmış bulunmaktayız. Trabzon Muhtarlar Derneği olarak bütün muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşen toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 
Bu toplantıda muhtarlarımızın olmasının sebebi şudur;  Muhtarlar millerin temsilcileri olarak seçilen idari sistemin en önemli parçalarıdır. Bizler doğrudan milletimizi temsil eden ve onlara en yakın olan yöneticileriz. Dolayısıyla mahallelerden sokaklardan herkesimden insanların sıkıntı sorun ve serzenişlerine ilk şahit olan bizleriz. Bu yüzden kimin neye ne kadar ihtiyacı var bunu en iyi muhtarlar bilir. Aynı şekilde desteklerine coşkularına heyecanlarına ve sevgilerine de ilk şahit olan yine bizleriz. İşte bunun için buradayız! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.