Trabzonspor'da orta sahaya iki aday

Yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcayan Trabzonspor orta sahaya iki aday orta sahaya takviye yapacak. Bordo-mavililerin, ön libero pozisyonu için Flavio Medeiros ve Adrien Tameze ile görüştüğü ifade edildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da iki isim gündeme geldi.Bordo-mavililer, ön libero mevkii için Breziyalı Flavio Medeiros ve Kamerun asıllı Fransız oyuncu Adrien Tameze ile görüşmelere başladı. Flavio için kulübü Bahia'ya 1.2 milyon euro bonservis öneren Karadeniz ekibi, 24 yaşındaki oyuncuyu ise ikna etti. Bordo-mavililer geçtiğimiz yıl kiralık olarak Atalanta'da forma giyen ve bonservisi Nice'te bulunan 26 yaşındaki Tameze'nin de şartlarını sordu.

ÜÇ GENCE A TAKIM YOLU AÇILDI
Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Eddie Newton'ın kararı ile genç oyuncular Salih Kavrazlı (18), Atakan Gündüz (19) ve Taha Tunç (19) da A takım ile birlikte çalışacaklar.

Anahtar Kelimeler:
BordoEddie NewtonFlavio
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.