TTSO 5 Nisan’da seçime gidiyor

Trabzon’un en güçlü sivil toplum kuruluşu olan TTSO’nun 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanan ancak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından ertelenen seçimlerinin tarihi belli oldu. TTSO seçimlerinin 5 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı kaydedildi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, seçim tarihini dünkü yönetim kurulunda karara bağladıklarını söyledi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılması planlanan ancak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın aldığı karar ile ertelenen seçimlerinin önümüzdeki ay yapılması bekleniyor.

Bakanlığın yeniden oda genel kurullarıyla ilişken ‘seçimler yapılabilir’ kararının ardından TTSO Yönetimi de 5 Nisan 2018 Perşembe günü saat 10.00’da genel kurul yapmak için harekete geçti. Seçim tarihinin dün TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Toplantısında karara bağlandığı belirtildi.

Yeniden aday olan Başkan Hacısalihoğlu, “Seçimlerin ilimize ve TTSO’ya hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.