Tüneller çare olmadı

TRABZON- AKÇAABAT kara yolu yaşanan trafik yoğunluğu gurbetçilerin ve yabancı turistlerin gelmesine bir de üniversite sınavı eklenince adeta çileye sönüştü. Akçaabat’ın şehir içindeki trafik sorunu çözüme kavuşturulamayınca ve kavşak inşaatları 1,5 yıl geçmesine rağmen başlamayınca Akyazı’da hizmete sokulan 3 şeritli tüneller trafik sorununa çare olamadı.

TRABZON-AKÇAABAT kara yolu yaşanan trafik yoğunluğu gurbetçilerin ve yabancı turistlerin gelmesine bir de üniversite sınavı eklenince adeta çileye dönüştü.

Karadeniz Sahil yolunun Akçaabat geçişinde bir süre önce proje ihalesi yapılan ancak aradan nerdeyse 1,5 yıl geçmesine karşılık hala hiçbir çalışma yapılmayan bölümünde trafik yoğunluğu sürücüleri çileden çıkartıyor

 Trabzon'dan Akçaabat istikametine gitmek isteyen sürücüler neredeyse durma noktasına gelen yoğun trafik nedeniyle adeta çile çekti. Yıldızlı'da nerdeyse tünel çıkışında başlayan ve Akçaabat Yaylacık Mahallesi Hastane kavşağına kadar uzayan araç kuyruğu sürücüleri adeta çileden çıkarttı. Söğütlü mahallesinde Fatih Eğitim Kavşağı'nda sağ şeridin Trabzon istikametine dönmek isteyen sürücüler nedeniyle tek şeride inerken, aynı şekilde Yaylacık hastane kavşağında da Düzköy yoluna dönmek isteyen sürücülerin bir şeridi kapatmasıyla Karadeniz sahil yolu neredeyse tek şeride indi.

Şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, her iki yönde de uzun kuyrukların oluştuğu Karadeniz sahil yolu Akçaabat ve Söğütlü geçişlerinde bir an önce çalışma başlatılması gerektiği aksi takdirde trafik yoğunluğunun bölge ekonomisine önemli kayıplar yaşatacağını dile getiriler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105