Turiste söven öğretmene yasal işlem

Samsun’da öğretmenlik yapan ve eşi Trabzonlu olduğu için yazları Trabzon’a gelip turizm işinde çalıştığı öğrenilen Murat A.’nın saldırı anını telefonla kaydedip Suudi Arabistan’da sosyal medya ile paylaşan Abdullah Suveyni’nin bu girişimi geniş yankı bulmuştu. Suudi Arabistan sosyal medyasındaki bu olay Türkiye’ye de yansımış ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dâhil büyük rahatsızlığa sebep olmuştu.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, turizmin Trabzon ve bölgemiz için çok önemli olduğunu belirterek turizme yönelik olumsuz hiçbir hadiseyi hoş görmeyeceklerini söyledi. Yavuz, ilgili öğretmenin bölge turizmine ağır bir darbe indirdiğini belirterek bu işin özürle geçiştirilemeyeceğini söyledi. Vali Yavuz, bu bağlamda Samsun Valiliğine dün resmi yazı yazarak infiale ait bütün belgeleri gönderdi. Yavuz, öğretmen Murat A. hakkında yasal işlem yapılmasını isteyerek aynı zamanda Millî Eğitim Bakanlığını da bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.