Yılan korkusu büyüyor

Trabzon'da son dönemlerde artan yılan vakaları vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Trabzon’da son dönemlerde artan yılan vakaları vatandaşların korkulu rüyası oldu. Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’nde Ayışığı II. Sitesi’nin giren yılan site sakinlerini korkuttu.

YILANIN BAŞINI EZDİ

Çukurçayır Mahallesi’nde Ayışığı II. Sitesi’nin içine yılan girdiğini gören site sakinleri, itfaiyeden yardım istedi. Site sakinlerinden Emine Turhal itfaiyeyi arayarak yardım isterken; sitenin bahçesinde oynayan çocukları korumak isteyen bir vatandaş yılanın başını ezdi.

BİRİLERİ BİR ŞEY YAPMALI

Site sakinlerinden Emine Turhal, “Daha önce iki kez de sitenin içine değil ama bahçeye yılan girmişti. Üstelik yumanların görüldüğü noktalar çocukların oyun oynadığı yerlere çok yakın. Muhtarı da daha önce bilgilendirmiştik. Bu soruna nasıl çözüm bulacağız bilmiyorum. Birileri bir şeyler yapmalı.” diyerek, yetkililerden bildi istedi.

 

Anahtar Kelimeler:
OrtahisarYılanVaka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105