ANKARAGÜCÜ: 2 TRABZONSPOR: 2

Ankaragücü karşısında ilk 5 dakikayı baskı altında geçiren bordo mavili ekibimiz, daha sonra oyunun kontrolünü ele aldı. Ankaragücü kalesinde gol arayan ekebimiz 28 dakikada Novak ile güldü. Oyunun son bölümünde biraz kıpırdayan Ankaragücü beraberlik golunu buldu.Ankaragücülü Faty'in şutu kalemizde gol oldu. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. Trabzonspor golü 80. dakikada Rodallega'nın ayağından buldu. Maç bu dakikadan sonra bordo mavaili ekebimizin kotrolü altında geçti. Üçüncü gole çok yaklaştığımız maçta, hakemin 91. dakikada yarattığı faulü Ankaragücü gole çevirdi.Maç 2-2 berabere sonuçlandı.

Mete Kalkavan yine sahneye çıktı

Trabzonspor'un kaderini çizdi. Kuçka'ya yapılan faulu Ankaragücü'ne verdi. Benzer pozisyonda Abdülkadir'e sarı kartg österen Kalkavan, yine bir kentin kaderini oynamaktan geri kalmadı. 


 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAnkaragücü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.