Bayrak formalarda yerini aldı

TFF tarafından Türkiye’de yalnızca her yılın Süper Lig Şampiyonu ve Türkiye Kupası Şampiyonunu onurlandırmak için formalara eklenen Türk Bayraklarının Trabzonspor formalarındaki yeri belli oldu. Trabzonspor’un İtalyan forma üreticisi Macron tarafından hazırlanan 3 formasına Türk Bayrağı eklendi. Buna göre çubuklu formada orta kısımda yer alacak Türk Bayrağı, beyaz ve gri formalarda ise yaka kısmına denk geldiği için sağ tarafta yer alacak.

GRİ FORMA BEKLENDİ

Öte yandan daha önce satışa çıkan çubuklu ve beyaz formalarda yer almayan Türk Bayrağı, gri formanın tanıtılmasının ardından formalara eklendi. Yeni forma satın alanlar bayraklı formaları edinebilecek. Daha önce forma alanlar ise TsClub’lere giderek formalarına Türk Bayrağı ekletebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.