Bitirim üçlü!

Süper Lig'de 1 Nisan Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak Trabzonspor'da, 20 golü bulunan Burak Yılmaz'ın yanı sıra Yusuf Yazıcı ve N'Doye da skor üretmede bordo-mavili takımının en büyük kozları olacak. Ligde son 3 maçta sarı-kırmızılı takımı yenen bordo-mavililerde, Senegalli futbolcu Dame N'Doye sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı 3 maçta 3, Yusuf Yazıcı da 2 maçta 2 gol atmayı başardı.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısında son 2 maçta 2 golünü de aynı oyuncular aynı sıralamayla attı. Bordo-mavili takımın 2-0 ve 2-1 kazandığı maçlarda ilk golü N'Doye, ikinci golü de Yusuf Yazıcı atarak takımlarına 3 puan kazandıran isimler olarak dikkati çekti. Trabzonspor’da 20 golü bulunan Burak Yılmaz da Yusuf ve N’Doye ile derbide bordo-mavili takımın en önemli silahı olacak

Anahtar Kelimeler:
Bitirim üçlü!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.