Boş alan bırakmayın

Deneyimli hoca, kolay goller yenilmesinin önüne geçmek için adımlar atarken futbolculara da pas trafiğini düzgün yapmaları için çağrıda bulundu. Trabzonspor'da tempo her geçen gün artıyor. Yapılan antrenmanlara, teknik direktör Abdullah Avcı yaptığı uyarılarla damga vuruyor. Avcı özellikle takım savunmasındaki sorunları çözmek için adımlar atıyor. Çalışmaların ağırlıklı olarak savunmadaki eksiklerine yönelik yapıldığı ortaya çıkarken Avcı oyuncularına ise "Pas trafiğini dikkatli kullanacağız. Takım savunmasını tüm oyuncular yapacak. Birbirimize yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı.

TOPU İLERİ ŞİŞİRMEYİN
Öğrencilerine sık sık uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Sahadaki boş alanları kapatın. Merkezi de her zaman kapatın. Topları ileri şişirmeyin. En yakınınıza, en sağlam olana oynayın" sözleriyle de kendi felsefesini aşılamaya başladı.

TRANSFER POLİTİKASI TAMAMEN DEĞİŞİYOR
Trabzonspor'da devre arası transfer dönemi öncesinde izlenecek politikayı belirlemek için teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcu izleme komitesi ile bir araya gelecek. Yapılması muhtemel transferler ve istediği oyuncu kriterlerini komite ile paylaşacak olan Avcı'nın, transfer politikasını kökten değiştirmeyi düşündüğü öğrenildi. Takımın yaş ortalamasından oldukça memnun olan Avcı'nın yapılması muhtemel transferlerin yaş ortalamasını da yine bu seviyede tutmayı amaçladığı da öğrenildi.

GÖZÜ GENÇLERDE
Avcı'nın bir diğer üzerinde durduğu konu ise takımdaki genç oyuncular. Bu futbolculara da seslenen 57 yaşındaki teknik adam, "Daha hırslı, daha istekli olun. Sizi değerlendireceğimden şüpheniz olmasın" diyerek motive ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105