Çalımbay ile yeniden doğdu.

Trabzonspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay döneminde adeta yeniden doğdu. Tecrübeli teknik adam döneminde oynanan 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan ve 1 kez de kaybederek çıkış yakalayan Karadeniz ekibi, en son ligde 5 maç önce Evkur Yeni Malatyaspor'a mağlup olarak puan kaybı yaşadı. Trabzonspor söz konusu 8 maçta 21 gol atarken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Çalımbay ile gol yeme sorununu da önemli oranda gideren Fırtına, kupa ve ligi içeren son üç resmi maçında ise kalesinde sadece 1 gol gördü.

ZİRVE İLE FARK KAPANIYOR

Karadeniz ekibi, Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle zirve yarışına daha da tutundu. Bordo-mavililer, Galatasaray'ın yenildiği haftada 6 puan değerindeki karşılaşmayı kazanırken, rakipleriyle de arasındaki puan farkını iyice kapattı. Seri galibiyetlerle kötü gidişine son veren Trabzonspor, ilk devrenin tamamlanmasına 3 hafta kalırken, Başakşehir'le 8, Galatasaray'la 7, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.