Çilingir Abdülkadir!

Trabzon’un Beşiktaş’a karşı en büyük kozu yine ‘Messi’ olacak

HÜCUM SİLAHI

Trabzon’da gözler Abdülkadir’de. Bu sezonun en istikrarlı ve başarılı ismi olan genç Abdülkadir, Beşiktaş maçında takımın en önemli kozu olacak. Alanya maçında futbolu ve attığı golle galibiyeti getiren ve yerli Messi olarak nitelendirilen Abdülkadir son maçlardaki süper formu ile de Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın özellikle hücum organizasyonlarında başrol oynuyor.

SOSA İLE ETKİLİ
Beşiktaş’ın savunmasını n dengesini müthiş genç yetenek ile bozmayı düşünen Çalımbay, ‘süper bücür’ ile yakından ilgileniyor. Sosa ile birlikte çok iyi bir uyum yakalayan Abdülkadir, Yusuf Yazıcı’nın da derbide oynamasıyla Beşiktaş’ı birlikte yıkmayı planlıyor. Abdülkadir, “Her zaman en iyisini yapmak için çalışıyorum. Umarım bu derbiyi kazanır ve üst sıralar için çıkışa geçeriz” dedi

Anahtar Kelimeler:
Çilingir Abdülkadir!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105