Galibiyeti hak ettik...

Süper Lig’in 4’üncü haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, zorlu bir maç oynadıklarını, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve yavaş yavaş iyi bir takımın geldiğini söyledi.

Yanal maç sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"1-0 geriye düştükten sonra sahadaki tutum ve davranışla galibiyeti hak ettik. Zorlu bir karşılaşma oynadık. Baktığımızda 3-1'lik skor rahatlatıcı gözüküyor ama rakibin savunma organizasyonu konusunda sahanın bütünündeki etkili duruşu bizi oldukça zorladı. Oyun kurmakta çok zorlandık. Oyuncu değişiklikleri takıma katkı sağladı. Abdülkadir, Rodallega ve Onazi'ye oyuna girdikten sonraki katkıları için teşekkür ederim. Karakterli oyuncular. Bu karakterde oldukça fazla oyuncu var. Yeni gelmesine rağmen Sosa'nın da ikinci yarıdaki performansı oldukça iyiydi. Tüm oyuncuların takımın performansının daha da yükselterek, takım oyununu fazlasıyla geliştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Henüz bu ritmi fazlasıyla yakalayamadık. 1-0'dan sonraki tutum ve davranışla bugünkü maçı hak ettik.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.