Gözleri görmeyen vatandaşın idmanına Başkan Gümrükçüoğlu yetişti

İnşaatta gözlerini kaybettiğini ifade eden 61 yaşındaki Karlıdağ, “Gözlerimi kaybettikten sonra bu yollarda yürümekte güçlük çekiyordum. Bastonla yürüdüğüm için çamur olduğunda bastonum takılıyordu, düşüyordum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sağ olsunlar evimin önündeki bu yolu betonladılar. Artık çamur olmuyor. Rahatlıkla evimden çıkıp burada gezebiliyorum. Başkanımıza hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Allah (c.c.) razı olsun” dedi.

Yavuz Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Aydın Gelleci de Büyükşehir Belediyesinin kendi yol ağı dışında kalan yollara da müdahale ederek vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını ifade etti. Gelleci, “Büyükşehir Belediyesi mahallemizde üzerine düşen hizmeti fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyor. Yavuz Mahallesi’ndeki kendi yol ağı dışında ilçe belediyesi yol ağında olan yerlere de elinde geldiğinde yardımda bulunuyor. Özellikle gözü görmeyen, engelli aracı kullanan vatandaşlarımızın da taleplerini Büyükşehir Belediyesi yerine getiriyor. Daha önce ilçemizin Fatih Mahallesi’nde böyle bir olay vardı. Orada engelli bir vatandaşımızın okula gitmekte sorun yaşıyordu. Yol asfalt olmadığı için aracı taşlara takılıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız o vatandaşımızın engelli aracı ile rahat rahat okula gidebilmesi için o yolu asfaltlamıştı. Burada da aynı şekilde bir mağduriyet söz konusuydu. Asım amcamızın gözleri kazadan dolayı göremez durma gelmişti. Yaşantısını sürdürmesi için yolda yürünmesi gerekiyordu ama yol çamurlu olduğunda bastonu takılıyordu, ayağı kayıyordu, düşüyordu. Böyle bir kazada geçirmişti. Büyükşehir Belediye Başkanız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyu haber alır almaz buraya hemen müdahale ettiler. Yolu betonlayarak Asım amcamızın hizmetine sundular. Kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105