Hoşgeldin Sissoko!

Bordo-mavililer, 50.yılın en büyük bombası için resmen atağa kalktı. Başkan Usta, Sissoko ve menajerini dün özel uçak ile İstanbul’a götürüp masaya oturdu. Transfer artık bitmek üzere

Tottenham’dan 1 yıllığına kiralanması planlanan Sissoko ile İstanbul’daki zirvede anlaşma sağlandı. Ünlü yıldız için Tottenham ile görüşmelerde son aşamada. Büyük bomba bu hafta patlıyor

ÖZEL JET İLE GELDİ

Trabzon, Sissoko’yu Türkiye’ye getirdi. Bordo-mavililerin ’10 numara’ için transfer gündeminde olan Tottenham’ın Fransız yıldızı Moussa Sissoko’yu dün özel uçak ile İstanbul’a getirdi. Başkan Muharrem Usta, transfer görüşmeleri için İngiltere’ye gönderdiği Menajer Özkan Doğan’ın Tottenham ile yaptığı kiralama pazarlıklarında anlaşma sağlanınca, Sissoko ve menajeri Williams dün özel uçak gönderip İstanbul’a getirdi ve öğleden sonra ofisinde masaya oturdu. 

50.YILIN BOMBASI

Yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı. Sissoko ve menajeri ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, Tottenham’ın yıllık 6 milyon Euro’luk ücretinin bir kısmını kabul etmesiyle transferde mali şartlarda Trabzonspor’un istediği seviyeye çekilmiş oldu. Usta’nın “Çok istediğim bir oyuncu var. Eğer transferi gerçekleştirirsek büyük iş yapmış oluruz” açıklamasıyla Sissoko transferini işaret ettiği, bu hafta transferin bitirilmesiyle Trabzonspor’un 50.yıl için en büyük bombayı patlatacağı belirtildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.