İlle de Sosa

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Serdar Taşçı için gittiği Rusya’dan dönüşte, Beşiktaş’ın eski 10 numarasının transferi için İtalya’ya gidecek.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın transferini çok istediği Zlatko Junuzovic ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanınca, aynı bölgede forma giyen Jose Sosa yeniden gündeme geldi. Oyuncunun yıllık kazancının yüksekliği nedeniyle yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlansa da Başkan Muharrem Usta, Serdar Taşçı'nın transferini sonuçlandırmak için bulunduğu Rusya'dan dönüşte, İtalya'ya gitmeye karar verdi. Milan kulübü yetkilileri ile Juraj Kucka'nın transferinde kurulan ilişkileri kullanarak transferi daha uygun maliyetlerle gerçekleştirmeye çalışacak olan Başkan Usta'nın, oyuncuya ise yıllık 2 milyon 250 bin euro teklif etmesi bekleniyor. Sosa ise daha önce yıllık 4 milyon euro talep etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.