Kararı camia verir!

Trabzonspor’da göreve gelen Ahmet Ağaoğlu’nun Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, zor bir göreve soyunduklarını ancak camianın desteği ile zorlukları aşacaklarını söyledi. Hacısalihoğlu, Trabzonspor için doğru işler yapmak zorunda olduklarını belirtirken, “Öncelikli olarak doğru işler yaparak insanların takdirini ve desteğini kulüp adına kazanmalıyız. Sonrasında da kulübü ayağa kaldırmak için bu doğru işleri kamuoyu ile paylaşmak zorundayız” dedi. Hacısalihoğlu, geçmişte kulübe doğru şekilde hizmet etmiş insanların fikirlerini de alarak kulübe bir çalışma programı ve yönetim tarzı belirleyeceklerinin de altını çizdi.

Hacısalihoğlu, Muharrem Usta’nın, “Kulübe taahhütname bıraktım. Yeni yönetim isterse maliyeti yüksek oyuncuları da götürebilirim” açıklamasını da değerlendirirken, “Böyle bir taahhütnameden haberim yok. Böyle bir şeyde hiç birimizin ‘olur’ ya da ‘olmaz’ deme şansı yok. Bu bir yönetimin karar vereceği konuların da üstünde. Belki camia ile eski başkanlar ile de görüşülmesi gereken bir konu. Çünkü ne Trabzon’da ne de Türkiye’de uygulanan bir yöntem değil. Olur mu? Eğer camia böyle bir karar verirse gayet tabi ki olur. Birkaç kişinin istemesiyle böyle bir tasarruf olmaz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kararı Camia Verir!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.