Osorio adım adım Trabzonspor’a

Porto’nun kadroda düşünmediği ve kiralama kararı aldığı Yordan Osorio için teknik direktör Newton da olumlu rapor verdi. Portekiz kulübü ile de görüşmeler sürüyor. Trabzonspor'da savunmanın soluna Marlon transferinin ardından tüm dikkatler stoper mevkiine yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda. Edgar Ie, teknik direktör Eddie Newton'ın gözüne girse de Karadeniz temsilcisi, bu bölgeye taze bir transfer istiyor. Deneyimli çalıştırıcının listesinde Porto'nun stoperi var: Yordan Osorio… Portekiz ekibi yeni sezon yapılanmasında düşünmediği Venezuelalı savunmacıyı tekrar kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Bu gelişmenin ardından Trabzonspor, 26 yaşındaki oyuncu için Porto'ya kiralama teklifini yaptı.

HEM STOPER HEM ÖN LIBERO OYNUYOR
Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Zenit'te geçiren Osorio, sözleşmesi bitince Portekiz kulübüne geri döndü. 1.86 boyundaki savunmacı hem stoperde hem de ön liberoda görev yapabiliyor. Bu çeşitliliği sebebiyle teknik direktör Newton onu takımında görmek istiyor.

Anahtar Kelimeler:
PortekizPortoNewton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105