Provokasyona dikkat!

Trabzonspor-Rizespor maçı güvenlik açısından riskli kategoride...

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Rizespor arasında oynanacak olan maç öncesi, herhangi bir tatsızlık yaşanmaması adına geniş güvenlik önlemleri alınıyor. Rizespor taraftarlarının da tribünlerden takip edebileceği müsabaka riskli maçlar arasında yer alırken, herhangi bir tatsızlığın yaşanmaması adına Fenerbahçe maçında alınan geniş güvenlik önlemleri bu maçta da uygulanacak.

Zorlu maç öncesi iki takımın taraftarları arasında gerginliği artıracak paylaşımların yapılması emniyet güçlerini de harekete geçirdi. Taraftarların sosyal medya hesaplarını mercek altına alan polis ekipleri, herhangi bir sıkıntının yaşanmaması adına geniş güvenlik önlemleri ve tedbirleri alıyor.

Trabzon Spor İl Güvenlik Kurulu, iki komşu şehrin maçı için herhangi bir taraftar yasağı uygulaması kararı almadı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü de herhangi bir gerginliğe neden vermeme adına müsabaka öncesi bordo-mavili taraftarlarla bir değerlendirme toplantısı yaptı. Bordo-mavili taraftarların da provokasyonlara kapılmaması gerektiği konusunda dikkatli olmasını istendi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporRizespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.