Rodallega sabırsız!

Golcü oyuncu sessizliğini Beşiktaş derbisinde bozmak İstiyor

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Hugo Rodallega, ligdeki 86 günlük gol hasretini siyah-beyazlı takım karşısında bozmak istiyor. Cezalı Burak Yılmaz’ın yokluğunu iyi değerlendirmek isteyen Rodallega, Beşiktaş’a patlama yaparak kendini bulmayı hedefliyor. Tecrübeli teknik adam, fazla forma şansı bulamadığı için moralsiz olan Kolombiyalı golcüyle özel bir görüşme yaparak zorlu müsabakaya motive etmeye çalışıyor.

Hugo Rodallega, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 16 maçta forma giymesine rağmen uzun süre alamadı. 379 dakika sahada kalan golcü oyuncu 4. kez fileleri havalandırdı. Rodallega, ligde Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 3-0 ve Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ettiği maçlarla birlikte Göztepe'ye 3-2 yenildiği ve Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada 1'er gol attı. Rodallega son golünü deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında atmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Rodallega Sabırsız!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.