Serdar & Sissoko çok yakın

Trabzonspor, uzun zamandır peşinde olduğu Spartak Moskova'nın stoperi Serdar Taşçı ve Tottenham'ın orta sahası Sissoko'da mutlu sona yakın. Burak Yılmaz transferi sonrası bütün enerjisini bu iki ismi bitirmeye veren bordo-mavililer, Rus ve İngiliz ekibinin inadını kırmak üzere. 30 yaşındaki stoper Serdar iki gün önce kulübüne, "Beni bırakın. Kendimi buraya ait hissetmiyorum" diyerek rest çekmişti. 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Serdar'ın bu çıkışı sonrası Spartak Moskova yönetimi geri adım attı ve transfere daha ılımlı bakmaya başladı. Bunun için futbolcunun menajerini ve Trabzonsporlu yöneticileri Moskova'ya davet etti. Bu işin yakın bir zamanda olumlu sonuçlanması bekleniyor. Serdar ile Trabzon yıllığı 1.8 milyon euro'ya daha önce el sıkışmıştı. Hedefteki diğer isim Sissoko ile ilgili de İngiliz Mirror gazetesi önemli detaylar yazdı.

TOTTENHAM YUMUŞADI
Mirror, Tottenham'ın göndermek istediği 27 yaşındaki Fransız orta saha için Trabzonsporlu yönetici Gençağa Meriç ile İngiltere'de masaya oturduğunu duyurdu. İlk başta kiralama önerisine bakan İngiliz ekibinin artık bu seçeneği dışlamadığı ve pazarlıkların sonuçlanmaya yakın olduğu öne sürüldü. Bordo-mavili yönetim bu iki transferi tamamlayarak takımın eksiklerini gidermek istiyor.

Anahtar Kelimeler:
SerdarSissokoÇok Yakın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.