Şota'dan flaş Trabzonspor sözleri

'Arayanlara teşekkür ettim'

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Şota, gazeteci Hakan Yoloğlu’nun konuğu oldu. Phaktor ile şampiyonluğa koşan Şota “4 maç kala 10 puan öndeyiz. Bu hafta kazanırsak şampiyon olacağız. “ dedi.

TÜRKİYE'DEN CİDDİ TEKLİF ALDIM

Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini ve Türkiye’den ciddi teklif aldığını ifade eden Şota, “İspanya, İngiltere’de çalışmak isterim. Bir Avrupa ülkelerinden teklif olacak gibi görünüyor. Türkiye’den teklif var, sıcak bakıyorum Karagümrük’e yardımcı olabilirim. Kararı vermedim, şu an durum bu. Katar ve Çin’den teklif var. “ dedi.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ VE TECRÜBELİ HOCASINDAN BİRİSİ TRABZONSPOR'DA

Trabzonspor’un teklifiyle ilgili de konuşan Şota, “Trabzonspor’un hocası var, iyi de hocası var, gecmişi konuşmak doğru olmaz, şu an bunu söyleyebilirim. Trabzonspor’a ve Abdullah Avcı’ya başarılar diliyorum. Kısa süreci var, camianın bir araya gelmesini başarılı olmasını isterim. Geçmişe girmek doğru olmaz, şu an Türkiye’nin en iyi ve tecrübeli hocalarından birisi takımın başında. Tekrar üst sıralarda görmek isterim.  Arayan isimlerle konuştum, net bir şekilde teşekkür ettim. Bu camiaya şehre çok saygı ve sevgi duyduğum için byle bir karar alma durumunda kaldım. Hayat devam ediyor. Trabzonspor’a yanlış zamanda mı geldin sorusunu cevaplandıran Şota “Yanlış bir zamanın iyi bir zamanı nedir. Geldiğim günden beri bugüne kadar bunu söylemeye çalışıyorum. Yanlış kimdi orada. Başkan, sportif direktör, taraftar şehir. Başka şehire mi geldim. Eski dostları veya yeni dostları seven insanlar başkaları mıydı? Kısa sürebilir, olmadı bu futbol. Şenol Hocayı yollayan zaman doğru zamanlar mıydı? Herkese şans verildi kulüpte" diye konuştu.

KULÜPLERDE TARTIŞMALAR OLABİLİR

Döneminde yaşanan tartışmayı da değerlendiren Şota “Fark etmiyor ne olup olmadığı. 50 tane erkek bir arada bir gün tartışabilir. Anormal bir durum değil. Önemli olan ne kadar büyüteceksin gruplar olacak parçalar olacak." dedi. Nwakaeme transferinde Ağaoğlu’nun kendisini aradığını ifade eden Şota “Tony Nwakaeme’yi başkan sordu bana iyi oyuncu dedim. Maccabi’de çalıştım orada en iyi oyunculardan birisiydi, tanıyordum.” İfadelerini kullandı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.