Takımı biz kurmadık

Spor Toto Süper Lig'de 24'üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Rıza Çalımbay, alınan mağlubiyet sonrası gol sıkıntısından yakındı ve ''Bizimkiler pozisyona girse de değerlendiremedi, gol sıkıntımız var'' dedi.

Rıza Çalımbay'ın açıklamaları şu şekilde:

Maçın iki yarısında da denge vardı. Oyuncu değişikliği yaparken giren arkadaşların katkısıyla maçı kazanalım diye düşündük. Sonra faul beklediğimiz bir anda basit bir gol yedik. Sonra Beşiktaş da iyi işler yaptı.

Bizimkiler pozisyona girse de değerlendiremedi, gol sıkıntımız var. Evimizde 4 maçta 1 gol attık, onu da Burak atmış, deplasmanlarda 4 gol attık, 3'ünü Burak atmış. Bugün de aynı şeyi yaşadık.

Karşımızdaki takım son yılların en iyi takımlarından biri. Boş bırakırsınız, dikkat etmezseniz böyle cezayı yersiniz. Defansımızın daha dikkatli olması gerekiyordu.

Takıma geldiğimizde belli bir şey gördük. Aldığımız takımı da ilk yarının sonuna kadar iyi bir yere getirdik. Bu takımı ben kurmadım ama bu mazeret değil. Takviye şart. Biz bunu söylerken transferde dedik ki önce kulübümüz. Olmuyorsa da böyle devam edeceğiz dedik.

Anahtar Kelimeler:
Takımı Biz Kurmadık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.