Toroğlu kimi suçladı

Aspor’da Galatasaray ve Antalyaspor’un kadroları ekrana yansıdığında ünlü yorumcu Erman Toroğlu dikkat çeken bir noktaya değindi.
Her iki takımın kadrolarında Galatasaray’da 2, Antalyaspor’da ise 3 yerli oyunu bulunuyor. Bunun üzerine Toroğlu, “Galatasaray ve Antalya’ya bakıyorum. Ben takıntılı değilim ama takınca da kötü takıyorum. Ya Lucescu, bugün Trabzon’a niye gitmedin? Trabzon’da kaç tane yerli var. Şikayet ediyorsun. Bu maça gitsen hikaye. Galatasaray veya Antalya’da 3-4 tane yerli var. Trabzonspor’da 7 tane yerli var. Lucescu gittin mi gitmedin mi? Gittiysen Erman gözlerinden öperim de bende özür dileyim. Gitmediyse kusura bakma bende senin gözlerinden öpeyim. Sonra ağlamayacaksın ağabey.. Nerede kalıyor Lucescu.. Çok iyi bir otelde kalıyorsa uyumuştur. Git Trabzon’a. 7 tane yerli oynadı.
20 gün sonra hayati maça çıkacaksın. Git Trabzon’a.. Arda’nın ayağına gidiyorsun, orada muhabbet çok iyi balık – şarap...” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105