Trabzon'un istediği yıldızı Rize kaptı

Son olarak Lille'de forma giyen ve şu anda kulüpsüz olan Fransız golcü Loic Remy, Türkiye'ye geldi. Sağlık kontrolünden geçen yıldız isim Çaykur Rizespor'la 2 yıllık anlaşma sağladı. | Son dakika transfer haberleri

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille ile yollarını ayıran tecrübeli golcü Loic Remy, sosyal medya hesabından Türkiye'ye geldiğini gösteren bir paylaşım yaptı. Yıldız futbolcunun adı Fenerbahçe ve Göztepe ile anılmıştı ancak oyuncu Çaykur Rizespor'la anlaştı. Sağlık kontrolü sorunsuz geçen Remy, Karadeniz ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kariyerine Olympique Lyon'da başlayan Remy, Marsilya, Nice, Chelsea, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe ve Lille gibi ekiplerde forma giydi. Geride bıraktığımız sezon toplam 30 maça çıkan deneyimli futbolcu, 14 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105