Trabzonspor 50.yıl etkinliklerinde neler olacak?

Trabzonspor'un 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle 2 Ağustos Çarşamba günü çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

Etkinliklerle ilgili bordo mavili kulüp açıklama yayınlarken daha önce Başkan Muharrem Usta'nın Real Betis'le oynanacağını duyurduğu dostluk maçının Betis yerine Deportivo Alaves ile yapılacağı bildirildi. 

İşte kulüpten yapılan açıklama; 

Saat 10:00’da Trabzon Atatürk Alanı’nda çelenk merasimi ve ardından Sülüklü Mezarlığı’nda anma töreni yapılacaktır. 

Saat 20:00’da Medical Park Stadyumu’nda başlayacak kutlama programında ise, konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile beraber taraftarlarımıza özel sürprizler de olacaktır. 

Programının ardından saat 21:45’te futbol A takımımız, İspanya Birinci Ligi La Liga’nın güçlü ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk maçı yapacaktır. Maçtan sonra ise stadyumumuzun arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde büyük bir meşale gösterisi gerçekleştirilecektir. 

Trabzonsporumuzun 50. yılı onuruna gerçekleştirilen ve 2017-18 sezonu öncesi takımımızın seyircisiyle ilk defa buluşacağı bu anlamlı organizasyonda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. 

Karşılaşmanın biletlerinin satışıyla ilgili de açıklama yapılacaktır. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.