Trabzonspor, Süper Lig'in yıldızını transfer ediyor!

Edin Visca ve Puchacz'da sıcak gelişme

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer, Süper Lig'in yıldız isminin transferinde sona yaklaştı. Ayrıca Edin Visca ve sol bek Tymoteusz Puchacz konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Trabzonspor'un bir süredir gündeminde yer alan Polonyalı sol bek Tymoteusz Puchacz'dan kötü haber geldi.Union Berlin'in 22 yaşındaki futbolcuyu kiralamaya sıcak bakmadığı ve 3 milyon Euro civarında bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.Rakamı yüksek bulan bordo-mavililerin, geri adım attığı ancak temasları kesmediği belirtildi.

VISCA'NIN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Bu arada Trabzonspor'un uzun süredir peşinde olduğu Edin Visca'nın transferinde de dün önemli bir gelişme yaşandı.Başakşehir'in 31 yaşındaki Bosna Hersekli sağ kanat oyuncusu, menajeri Nedim Hrapovic ile birlikte İstanbul'a geldi.

Hrapovic'in önce Başakşehir yönetimiyle masaya oturacağı, ardından ise Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapacağı iddia edildi.Bordo-Mavililer'in Visca'yı 3 milyon Euro bonservis ücretiyle kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.

EFECAN KARACA'DA SONA DOĞRU

Öte yandan Trabzonspor, Alanyasporlu Efecan Karaca transferinde de önemli mesafe kat etti.Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bir an önce Bordo-Mavili takıma katılmak isterken kulübü, henüz bu transfere izin vermedi.İki kulüp arasında sıkı bir pazarlık yaşandığı ve Akdeniz ekibinin oyuncusu için 1 milyon Euro bonservis bedelinde ısrarcı olduğu belirtildi.Trabzonspor ise rakamı biraz daha aşağıya çekip, bir oyuncu vererek Efecan'ı kadroya katmayı hedefliyor. Bu transferin, birkaç gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105