Trabzonspor için Gomis devrede! 

Süper Lig'in lideri Trabzonspor, transferde hareketli günler geçiriyor. Fırtına, Sörloth, Ekuban ve Ndiaye örneklerinden sonra gözünü bir kez daha İngiltere'ye çevirdi. Bordo-mavililer için Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis de devreye girdi. İşte transferin ayrıntıları...

Transferde yaptığı nokta atışı hamlelerle dikkat çeken Trabzonspor, İngiltere pazarında kendine doğru bir kapı bulmuştu.Alexander Sörloth, Caleb Ekuban gibi potansiyelli gençleri kadrosuna katan bordo-mavililer, Badou Ndiaye gibi bir tecrübeyi de renklerine bağlamıştı.Ada'dan yaptığı alışverişlerden memnun olan Trabzonspor bir süredir Leicester City'nin orta saha oyuncusu Nampalys Mendy ile ilgileniyor.Fransız ön liberonun kontratı sezon sonu bitiyor. Karadeniz Fırtınası haricinde birçok kulüp de 28 yaşındaki oyuncunun peşinde.

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Nampalys Mendy transferinde Galatasaray'ın eski forveti Bafetimbi Gomis de devrede.

GOMIS: MUTLU OLURSUN

Gomis, kuzeni Mendy'ye "Trabzon tam bir futbol şehri. Oraya gidersen çok mutlu olursun. Daha şehre adımını attığın ilk andan başlayarak göreceğin ilgi ve sevgi seni şaşırtacak" dedi.Mendy, Leicester City'de bu sezon istediği süreleri bulamadı. Fotomaç'ın haberine göre sezon sonu ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.