Zorunlu iniş yapan uçakta yeni gelişme!

Katar'ın başkenti Doha'dan İngiltere'ye hasta götürürken dün yakıt ikmali yaptığı Trabzon Havalimanı'ndan kalkışından kısa bir süre sonra teknik arıza nedeniyle aynı havalimanına acil iniş yapan ambulans uçak arızası giderildikten sonra bu sabah hastasını alarak İngiltere'ye havalandı.

Alınan bilgiye göre, Alman bayraklı ambulans uçak, trafik kazası sonucu yaralanan Paulina Teresa Golding'i (78) Katar'ın başkenti Doha'dan İngiltere'ye götürmek üzere havalandı. Trabzon Havalimanı'nda dün sabah yakıt ikmali yapan uçak yeniden havalandı. Ancak uçak havalandıktan kısa bir süre sonra pilotlar, teknik arıza nedeniyle acil iniş istedi. Uçuş trafiğine kapatılan havalimanına saat 12.13'te inen uçak, hemen bakıma alınırken, Paulina Teresa Golding ise ambulansla Kaşüstü'ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uçaktaki teknik arıza giderilirken, Paulina Teresa Golding hastaneden ambulansla alınarak havalimanına getirildi. Uçak ardından Trabzon Havalimanı'ndan İngiltere'ye havalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.