Deprem bölgesinden dönüş seferleri ücretsiz

Türk Hava Yolları, depremden etkilenen illerden yapılacak dönüş seferlerinin 13 Şubat'a kadar ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini duyurdu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Deprem bölgesi dönüş seferleri ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır." dedi.

THY, deprem bölgesi dönüş seferlerinin ücretsiz yapılacağını duyurdu. Gelişmeyi duyuran THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada deprem bölgesine insani yardım malzemelerinin ulaştırılması için çalışmaların devam ettiğini de belirtti.

13 ŞUBAT'A KADAR ÜCRETSİZ

AFAD ile koordine halinde olduklarını belirten Yahya Üstün, "Deprem bölgesine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kayseri çıkışlı direkt uçuşlarımız 13 Şubat'a kadar tek yön ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır." dedi.Rezevaryon için bilgi paylaşan Üstün, "İlgili uçuşlarımızda yolcu düzeninin sağlanması için havaalanlarına rezervasyon yaparak gelmenizi rica ederiz. Rezervasyonunuzu; +90 850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.