İŞTE SALDIRININ PERDE ARKASI

istanbul Ataşehir'de ünlü sanatçı Volkan Konak'ın sahne aldığı barda dün gece yaşanan silahlı saldırının arkasından haraç çıktı.

Mekân sahibinin yeğeni olduğu öğrenilen İ.Ç.’nin istediği parayı alamayınca senaryo kurup yanına aldığı S.D. ile mekânı basmaya çalıştığı, baskın sırasında karşısında mekânın güvenlik görevlilerini görünce de sorunu sanatçı Volkan Konak’ın üzerine devirerek işin içinden çıkmaya çalıştığı tespit edildi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen İ.Ç. emniyette verdiği ifadede “mekân sahibi ile aramızda sorun vardı, onun için yaptık” dedikleri öğrenilirken, olaya müdahale sırasında S.D’yi ayağından vurarak yaralayan koruma görevlisi M.Y.’de İ.Ç., ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Tedavisi devam eden S.D.’nin ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesinin beklendiği soruşturmada olayın plancısı olan ve yanına aldığı arkadaşı S.D. ile olayı gerçekleştirdiği belirlenen İ.Ç.’nin olaydan 1-2 saat önce mekân sahibi olan amcasını telefonla arayıp tehdit ettiği de ileri sürüldü.

POMBALI TÜFEKLE GELDİ

Ataşehir’de bir barda sahne alan ve 50. yaş gününü kutlayan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, barın kapısına özel aracıyla yanaşan İ.Ç. yanındaki S.D. ile araçtan inip yanına aldığı pompalı tüfekle bara girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşılaşınca yanında bulunan tüfekle bir el bara doğru ateş eden İ.Ç., bu sefer güvenlik görevlilerinin sert müdahalesiyle karşılaşınca barın sahibi olan amcası N.Ç.'ye hitaben "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız" diyerek bağırdı.

AYAĞINDAN VURULDU

İ.Ç.’ye müdahale sırasında tüfeği alan S.D.’nin bir el ateş ettiği olay sırasında tüfekten çıkan mermiler barın tavanına isabet etti. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri tarafından İ.Ç. etkisiz hale getirilirken, kaçmaya çalışan S.D. ise barın 100-150 metre ilerisinde bulunan bir diş hastanesinin önünde koruma görevlisi M.Y. tarafından ayağından vurularak yakalanmıştı.

Ruhsatsız silah bulundurma ve kasten yaralamadan çok sayıda sabıkası bulunan İ.Ç. ile olaya müdahale eden koruma görevlisi M.Y.’nin adliyedeki işlemleri devam ediyor. S.D.’nin ise ilerleyen saatlerde mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. (Milliyet)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105