Seyircisiz derbide küfür skandalı!

Derbi maç öncesi, Fenerbahçe tribünlerinden Galatasarylı oyunculara ve teknik heyete küfürlü tezahüratlar yapıldı.Sarı lacivertli tribünlerden yükselen küfürlü tezahüratlar sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Maç öncesinde konuşan Fatih Terim seyirci varken alıştıkları küfürlerin seyirci yokken de yapılabilmesine anlam veremediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Seyirci varken alıştık ama seyirci yok denirken de Galatasaray'ın hocasına, futbolcularına bu kadar galiz küfürler ve hakaretler... 6222 denen bir şey var, bunun uygulamasını da istiyoruz. Seyirci varken alıştık ama seyirci yok denirken de Galatasaray'ın hocasına, futbolcularına bu kadar galiz küfürler ve hakaretler... Maçın neyini konuşayım... Demek ki federasyondan da birileri yardımcı oluyor.
Karşılaşmayla ilgili konuşmadan başka şeylerle ilgili konuşalım. Seyircisiz oynadığımız tahmin ediyoruz ama seyirci var. Localar da dolu. Sahaya çıkarken küfürler, çalışanlarımıza küfürler var. Biz tespit ediyoruz, temsilcilerin bir şey dediği yok. Önce bunu bir halledelim. Seyircisiz bir maçta bu kadar Galatasaraylı futbolculara, hocalara küfür... Kimsenin hakkı yok. Dün Galatasaray, bakanlığa, valiliğe de müracaat etti. Her röportaja gelen sözlü hakaret yiyor. Neyini konuşacağız maçın?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.