Minik Ressamlar Yeteneklerini Sergiledi

Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen "Minik Eller, Büyük Hayaller" sergisi, minik ressamların yıl boyunca yaptığı eserlerle büyük ilgi gördü. Sergi, sanat ve eğitimin buluşma noktası oldu.

Soğuksu İstiklal İlkokulu, öğrencilerinin sanatsal yönlerini ön plana çıkarmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Minik Eller, Büyük Hayaller” adıyla düzenlenen resim sergisi, öğrencilerin hayal gücünü ve yıl boyunca gerçekleştirdiği yaratıcı çalışmaları gözler önüne serdi.

Açılışa Protokol ve Eğitim Camiasından Yoğun Katılım

Serginin açılışı; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Emrah Koşar, Beraat Şahin ve Şefik Bayram, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Evren Görmüş, ilçe şube müdürleri ve çok sayıda okul yöneticisinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, hem eğitim hem de sanat çevrelerinden büyük takdir topladı.

Okul Müdürü Bayraklı’dan Teşekkür ve Sanata Vurgu

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yusuf Vehbi Bayraklı, öğrencilerin sanatsal becerilerini desteklemenin önemini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bu sergi, çocuklarımızın iç dünyasını, hayal gücünü ve yaratıcılığını dışa vurdukları bir alan. Emeği geçen öğretmenlerimize ve destekleriyle bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

Rengarenk Eserler Ziyaretçilerden Tam Not Aldı

3/B sınıf öğretmeni S. Gökçen Alnıak ve 3/E sınıf öğretmeni Ebru Aksu rehberliğinde hazırlanan sergide, öğrencilerin farklı tekniklerle oluşturduğu rengarenk resimler sergilendi. Ziyaretçiler, minik sanatçıların eserlerine büyük ilgi göstererek memnuniyetlerini dile getirdi.

Sergi Bir Hafta Boyunca Ziyarete Açık

“Minik Eller, Büyük Hayaller” sergisi, sanatsever ziyaretçiler için hafta boyunca açık olacak. Sergi, çocukların yaratıcı dünyasına yakından tanıklık etmek isteyen herkese ilham veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın Soytemiz 3 saat önce

Okul idaresine, öğretmenlerimize ve geleceğimizin mimarları öğrencilerimizi tebrik ediyorum