Simge Sağın'dan futbol itirafı

Simge Sağın, Spor Toto Süper Lig 2022 - 2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın kutlamalarına katılmıştı.

'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süredir gündemde olan ve bu parçayı Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında Mauro Icardi ile birlikte söyleyen Simge Sağın, Youtube'da Eser Yenenler'in programına konuk oldu."YAŞADIĞIM ŞEY FANATİKLİĞİMİN ÜSTÜNE ÇIKTI"

Programda Galatasaray'ın şampiyonluk töreni ve Beşiktaşlı olmasına dair açıklamalarda bulunan şarkıcı; "Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim. Fanatikliğimi geçen yıl bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Yaşadığım şey, benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Artık bir yerde hem sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.