Bankamatik memuru Tulaş Genel Müdürü oldu…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev değişimleri başladı. Eski Başkan Murat Zorluoğlu döneminde TULAŞ Genel Müdürü olan Samet Ali Yıldız görevden alındı. Yine Zorluoğlu döneminde Kent A.Ş.’de genel müdür yardımcısı olan ve sadece bankadan para çekmekle yükümlü Hakan Öztel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından bu göreve getirildi. İstanbul’dan Trabzon’a gelen ve 5 yıl yıl boyunca hiç bir işe karışmayan Öztel aradığı siyasi desteği kısa sürede buldu ve torpille koltuğu kaptı. Daire başkanlıkları arasında ilk değişim Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleşti.Başkan Vural Fettahoğlu’nun yerine Mehmet Salih Mazlum getirildi. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na Ahmet Yoloğlu getirildi. 

Selim’in büyük yükselişi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini yapan Hasan Selim, genel sekreter yardımcılığına atandı. Danışman Sefa Küçükali ise özel kalem müdürü oldu. Bu arada değişimlerin süreceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tellioğlu 1 hafta önce

Yazık oldu, samet beye. İş üretmez dedikodu yaprar