TÜRKİYE BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Hartuç ve Çevik ailelerinin en mutlu günü

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı ve Trabzon eski Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in oğlu dünya evine girdi.Ankara Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen ve bin 500'ü aşkın davetlinin katıldığı nikah ve düğün töreninde Nuray-Eray Hartuç ailesinin güzel kızı İrem Hartuç ile Orhan-Sevilay Çevik çiftinin yakışıklı oğulları Murat Çevik ömür boyu birlikteliğe evet dedi. Dillere destan nikah töreninde genç çiftin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek kıyarken şahitliklerini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aselsan Net Genel Müdürü İsmail Karaman, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Genel Kurmay Başkanvekili Selçuk Bayraktaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, TBMM Kamu Denetçiliği Kurum Başkanı Şeref Malkoç, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda üst düzey bürokrat siyasetçi ve aile yakınları genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı  Orhan Çevik nikah töreni sonrası tüm katılımcılara teşekkür etti.

BAKAN SOYLU, CUMHURBAŞKANINI HATIRLATTI

Nikahta konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türk ailesine, Türk örf adet ve geleneklerine, dinimize, inançlarımıza, ülkemize bağlı mutlu bir yuvanız olsun. Sizden bir şey isteyeceğim. Tabii ki birbirinizi çok severek evlendiniz ama birbirinizden biraz daha fazla anne babanızı sevin. Onları sevdiğiniz zaman yuvanız da bereket olur, huzur olur. Bunu unutmayın, aklınızdan çıkarmayın. Sayın cumhurbaşkanımızın tavsiyesini de unutmayın, onu da hatırlatayım. Evlat yuvaya berekettir, evlat geleceğin teminatıdır. Sayın cumhurbaşkanımızın bu konuda tavsiyesidir. Mutlaka ona da uyumaya özen gösterelim. Allah mutlu etsin, mesut etsin, bahtiyar etsin. Mutlu, huzurlu bir yastıkta kocamanızı diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.