Rus futbolcudan Trabzon açıklaması

Uefa Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımız Rusya ile Trabzon Medical Park Stadymu'nda karşılaştı. Karşılaşmaya oynanan futboldan çok taraftarların desteği damga vururken yaşanan görsel şovlardan Rus futbolcularda etkilendi.

Spartak Moskova'nın orta saha oyuncusu Roman Zobnin Rus basınına yaptığı açıklamada, "Statta güzel bir atmosfer vardı. İlk defa Türkiye'ye gitmediğimiz için nasıl bir ortam olduğunu biliyoruz. Statlar gerçekten çok güzel. Tüm taraftarlar takımlarını destekliyor. Böyle bir atmosferde oynamak bizmi içinde iyi oldu. Açıkçası Trabzon'da ki atmosferden etkilendim." dedi.

"TÜRKİYE'NİN GOLÜ PSİKOLOJİK OLARAK BİZİ YIKTI"

Yedikleri golün kendilerini psikolojik olarak zorladığını ifade eden genç oyuncu, "Beklemediğimiz bir goldü. Psikolojik olarak bizi yıktığını söyleyebilirim.İkinci yarının başında yeniden öne geçince tüm kontrolü ele aldık" dedi.

Ayrıca ilk defa konfetilerle dolu bir sahada oynadığını söyleyen Zobnin, "İlk defa böyle bir sahada oynadım ancak iki takımda sahada eşitti onun için problem yok." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105